שיפוץ בית פרטי במזכרת בתיה

שיפוץ קומפלט של בית פרטי בן שתי קומות במזכרת בתיה.

התחלנו את השיפוץ לפני הקורונה ולקראת סופו הגיעה הקורונה, ונאלצנו לשנות כמה פונקציות כדי להתאים למצב החדש.

בקומה הראשונה תוכנן חדר טלוויזיה, אשר הוסב לחדר עבודה באופן מלא.

הטלוויזיה עברה לסלון, והסלון שינה את ייעודו מסלון לארוח לאזור פעיל מאוד עם טלוויזיה וקונסולות משחק.

הלקוחות הם אנשי ספר, לכן ייעדתי חלק מהסלון עבור ספריה מכובדת ואזור קריאה.

הבית היה מלא באתגרים קונסטרוקטיביים. הממ"ד נמצא בקומה השניה, ומגדיר את גודל המטבח. עבדתי עם זה, ויצרתי מטבח פונקציונאלי בשטח הנתון.

מתחת למדרגות הצלחתי ליצור חדר שירותים ורחצה נעים ומרווח על ידי ניצול השטח המשולש ונגרות מותאמת.

יחידת ההורים היתה נתונה ובה חדר רחצה קטן מאוד. תכננתי ארון בגדים אשר הדלתות האמצעיות הן המעבר לחדר הרחצה רחב ידיים.

הלקוחה התאהבה באריח הרצפתי, ובנינו את כל עיצוב חדר הרחצה שיתאים לו.

בחדר הרחצה הראשי "גנבתי" את מרפסת הכביסה, ובכך הגדלתי את חדר הרחצה שיתאים לילדי הבית.

נבחרה רצפה מעוטרת עדינה והותאמה לה נגרות שמחמיאה לה.

צילום: ערן תורג'מן